Lektørudtalse: Blot en borger

Her i uge 8, tirsdag d. 18. februar blev min bog: BLOT EN BORGER anerkendt ved at få en lektørudtalelse, og blev bibliotekskatalogiseret til folkebibliotekernes materialevalg.

En sådan gives sjældent til ukendte forfattere (som jeg er) - fra små forlag. Det er et ufattelige lille nåleøje som også denne bog er kommet igennem. Bogen Kan du se Lyset fik også en lektørudtalelse. 

Lektørudtalelserne/materialevurderingerne er beskyttet af ophavsret. Det er tilladt at citere op til 10 % af lektørudtalelsen/materialevurderingen i uændret form med tydelig kildeangivelse: Lektørudtalelse, DBC.

Efter 6 måneder -august/september offentliggøres lektørudtalelsen/materialevurderingen på bibliotek.dk. Derefter er det tilladt at linke til hele lektørudtalelsen/materialevurderingen.

https://www.dbc.dk/produkter-services/materialevurderinger/copy_of_materialevurderinger

Derudover en En bid af min lektørudtalelse til bogen på max 10%

"Man får et levende indtryk af hvor krævende det må være at skulle kæmpe så hårdt for at få den rigtige hjælp fra kommunen… Birnes vedholdende kamp må gøre indtryk på … offentligt ansatte og deres beslutningstagere."

Kildeangivelse: Lektørudtalelse, DBC.
https://www.dbc.dk/produkter-services/materialevurderinger/copy_of_materialevurderinger

Nærkontakt fra det offentlige er en bog som også behandler et emne der ligner.

En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. En lektørudtalelse er skrevet efter et sæt særlige retningslinjer. Der udarbejdes udelukkende lektørudtalelser på nye udgivelser.

https://www.dbc.dk/produkter-services/materialevurderinger/retningslinjer-for-lektorudtalelser-om-boger