Min blog - seneste nyt

14-01-2021

Hejsa, går du og småkeder dig lidt her i disse retriktionstiderne? Jeg kan anbefale at du læser disse to bøger:

KAN DU SE LYSET – en barndom med incest – udkom 2018 og BLOT EN BORGER der udkom i her i 2020 (har et års julillæum her 31. januar)

KAN DU SE LYSET er sammenlignet med Tønderpigen, og i BLOT EN BORGER tager jeg dig med ind i et univers – det sociale system, når det viser sig fra sin urimelige side.

Begge bøger har fået fine anmeldelser af psykologforeningen og lektørudtalelser, og jeg kan love dig, at du vil få rørt ved hele dit følelsesregister

Du kan læse mere på min hjemmeside:
https://www.birnedalbjerg.dk/

12-01-2021
Så har denne bog snart 1 års jubilæum. 31. januar. Har du læst den?
Jeg kan love dig at du blivere vidende om det sociale system, hvis du læser den. OG bogen viser også vejen frem i kampen mod systemet. Ja desværre er det en kamp, hvis man skal have den koorekte hjælp
28-12-2020

Jeg er vild tilfreds. I nytrårsgave har jeg fået, at jeg nu har haft over 45.000 besøgendende på min hjemmeside. Da det er en hjemmeside hvor man kan se hvad mine to bøger handler om, anmeldelser med mere, for nichebøger som omhandler seksuelt og social misbrug kan jeg kun være ekstra tilfreds. Læs mere på de andre sider på min hjemmeside. 

23-12-2020
Kære Alle gode venner og følgere I ønskes alle en god jul og et godt nytår.
 
2020 har været et meget anderledes år, med mange restriktioner og begrænsninger. Test og isolation. Men det var også året, hvor jeg fik udgivet min bog nr. 2: BLOT EN BORGER. endnu en historie om en slags overgreb fra systemets side og en naturlig følger at af min første bog: KAN DU SE LYSET.
 
Begge bøger kan lånes på biblioteket, da begge bøger har fået en lektørudtalelse.
Begge bøger har også fået meget flotte anmeldelser fra psykologforeningen m.m..
Skulle du have mod til at læse mere om bøgerne, kan du læse mere om det på de andre sider her på hjemmesiden. 

 

23-09-2020

Så har jeg her d. 23.09.2020 været på forsiden af Sjællandske Nydheder, som dækker området Slagelse, Sorø og Kalundborg kommune.

I tirsdags fik jeg besøg af en journalist kl. 9 om morgenen. Nu er jeg B menneske, så jeg synes at det var forfærdelig tidligt, men selvfølgelig var jeg villig til at stå tidligt op, og når man læser artiklen, som journisten Helge Wedel har skrevet var det "alle pengene" værd.

Og så gjorde han det til en forsidehistorie, jeg er meget beæret.