Min blog - seneste nyt

28-05-2021

Så fik jeg sådan et tilbud fra et stort svensk forlag: Bokförlaget Lind & Co AB - Spændende hvad det kan bllive til - ingenting, eller alting?

 

Jag jobbar med danska, norska och svenska ljudböcker på bokförlaget Lind & Co i Stockholm.

 Vi undrar om du skulle vilja få ut dina två böcker som ljudböcker i Danmark? Vi har inte läst dina böcker men tror spontant att böckerna skulle kunna sälja bra. Om intresse finns får du gärna mejla över pdf:er, så läser vi och gör helt förutsättningslösa ljudboksbedömningar.

 Vid samarbete erbjuder vi ljudboksavtal med förskott och royalty och vi står för samtliga kostnader.

 

26-03-2021

"Blot en borger" en selvbiografi af Birne Dalbjerg Anmeldereksemplar venligst stillet til rådighed af Forfatterskabet.dk "Blot en borger er en autentisk fortælling om forfatterens liv i Danmarks sociale system i perioden 1977 til 2018..." Allerede her tænker man: kan det virkelig passe, at en borger kan være i det sociale system i så mange år. Men det kan det altså godt. Birne fortæller om den ene oplevelse efter den anden med det sociale system - særligt socialrådgivere. Det blev vist til 17 forskellige sagsbehandlere, der stod med magten og ikke mindst Birnes og hendes families liv i hænderne. Gennem hele bogen hører vi om de mange kampe, Birne har været tvunget til at tage sideløbende med egne og børnenes alvorlige sygdomme. Det er utroligt, at hun stadig har viljen til at søge efter det gode liv. Bogen henvender sig bredt til både folk, der selv har erfaringer med det sociale system, de politikere og fagprofessionelle, der skal støtte op om mennesker, der har det svært og ikke mindst alle de mennesker, der bare har en lille smule næstekærlighed at dele ud af. Jeg giver "Blot en borger" ⭐⭐⭐⭐⭐ og ønsker Birne held og lykke med bogen."

Linda L
https://www.saxo.com/dk/blot-en-borger_birne-dalbjerg_haeftet_9788793927063
14-01-2021

Hejsa, går du og småkeder dig lidt her i disse retriktionstiderne? Jeg kan anbefale at du læser disse to bøger:

KAN DU SE LYSET – en barndom med incest – udkom 2018 og BLOT EN BORGER der udkom i her i 2020 (har et års julillæum her 31. januar)

KAN DU SE LYSET er sammenlignet med Tønderpigen, og i BLOT EN BORGER tager jeg dig med ind i et univers – det sociale system, når det viser sig fra sin urimelige side.

Begge bøger har fået fine anmeldelser af psykologforeningen og lektørudtalelser, og jeg kan love dig, at du vil få rørt ved hele dit følelsesregister

Du kan læse mere på min hjemmeside:
https://www.birnedalbjerg.dk/

12-01-2021
Så har denne bog snart 1 års jubilæum. 31. januar. Har du læst den?
Jeg kan love dig at du blivere vidende om det sociale system, hvis du læser den. OG bogen viser også vejen frem i kampen mod systemet. Ja desværre er det en kamp, hvis man skal have den koorekte hjælp
28-12-2020

Jeg er vild tilfreds. I nytrårsgave har jeg fået, at jeg nu har haft over 45.000 besøgendende på min hjemmeside. Da det er en hjemmeside hvor man kan se hvad mine to bøger handler om, anmeldelser med mere, for nichebøger som omhandler seksuelt og social misbrug kan jeg kun være ekstra tilfreds. Læs mere på de andre sider på min hjemmeside.